2019 metų suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi pasaulis laukia. Keliaukim!“

Atgal

2019 metų suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi pasaulis laukia. Keliaukim!“

  2019-10-22

2019 m. lapkričio 18 – 24 d. Lietuvoje vyks jubiliejine – 20-oji Suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi pasaulis laukia. Keliaukim!“, kurią inicijuoja ir organizuoja Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija (LSŠA).
Kviečiame Kauno rajono švietimo, kultūros ir meno, verslo įstaigas, įvairias institucijas, organizacijas, vietos bendruomenes ir visus suaugusiuosius prisijungti prie šios gražios iniciatyvos.
Neformaliojo suaugusiųjų švietimo teikėjai ir bendruomenės kviečiami konkursui teikti projektus ar iniciatyvas, susijusias su suaugusiųjų mokymusi. Projektai ar iniciatyvos turi būti įgyvendinti iki 2019 m. spalio mėn. Daugiau informacijos apie konkursą rasite: Kvietimas dalyvauti konkurse
 
Savaitės atidarymo konferencija vyks lapkričio 15 d., daugiau informacijos: http://www.lssa.smm.lt/lt/kvieciame-i-20-tosios-suaugusiuju-mokymosi-savaites-atidaryma/ 
 
 
Į Savaitės judėjimą galima įsijunti:
  • Organizuodant įstaigose ir institucijose įvairaus pobūdžio renginius: mokymus, akcijas, atvirų durų dienas, atviras pamokas, kūrybines dirbtuves, meninės raiškos projektus, konkrečių veiksmų popietes ir vakarus, bendruomenių susitikimus ir talkas, pažintinius vizitus, parodas, diskusijas, socialines ir ekologines akcijas ir daug kitų renginių.
  • Aktyviai dalyvaudant vietos, regioniniuose ir nacionaliniuose mokymosi renginiuose, išnaudodami nuotolinio mokymosi galimybes ir kitas savišvietos formas.