Kauno rajono ugdymo įstaigų psichologų bei socialinių pedagogų metodinių būrelių bendras pasitarimas

Atgal

Kauno rajono ugdymo įstaigų psichologų bei socialinių pedagogų metodinių būrelių bendras pasitarimas

  2019-03-06

Jau antrus metus organizuojama Kauno rajono ugdymo įstaigų psichologų ir socialinių pedagogų bendra akcija „AŠ + TU = MES”. Šio akcijos idėja – prisijungti prie iniciatyvos, kurią jau daug metų Lietuvoje skatina Vaikų linija siekdama propaguoti bendravimą be patyčių, norint atkreipti visuomenės dėmesį į darnius tarpusavio santykių, pagarbos vienas kitam stiprinimą.
    Mūsų bendro susitikimo metu, 2019 metų kovo 6 dieną,  vyko pagalbos mokiniui specialistų darbas grupėse. Jo metu iškilo daug kūrybingų idėjų, kurios bus įgyvendintos bendradarbiaujant kelioms ugdymo įstaigoms, būtent kovo mėnesį, kuris yra 2019 metais paskelbtas Sąmoningumo didinimo mėnesiu be patyčių. Labai dėkojame visoms specialistėms, kurios entuziastingai ir aktyviai įsijungė į pasiūlytą veiklą. Apie vykdytas veiklas pasidalinsime vėliau, jas apibendrinę.  
Pasitarime pristatyta 2019 metų pabaigoje vyksianti antroji konferencija "Holistinis požiūris į vaiką".
Šiame ugdymo įstaigų specialistų susirinkime taip pat dalyvavo bei pristatė savo darbo viziją ir atsakė į klausimus naujasis Kauno rajono Kultūros švietimo ir sporto vedėjas Jonas Petkevičius.