Jaunojo pedagogo edukacija Vilniuje

Atgal

Jaunojo pedagogo edukacija Vilniuje

  2024-04-05

Kauno r. Jaunojo pedagogo klubo mokiniai 2024 m. balandžio 5 d. lankėsi VDU Švietimo akademijoje Vilniuje, kur susipažino su akademijos aplinkomis, studijomis, apsilankė VDU darželyje „Mažųjų akademija".
VDU Švietimo akademijos kanclerė prof. dr. Lina Kaminskienė papasakojo mokiniams apie savo studijų kelią ir kanclerės darbo specifiką, paragino mokinius nebijoti iššūkių, siekti savo tikslų. Dėstytoja Ksenija Banuševičienė pristatė Prancūzų kultūrą Lietuvoje bei išmokė keletą prancūzų kalbos sakinių, skaičių. Pasirodo pasikalbėti prancūziškai galima išmokti per pusvalandį. Mokslo ir menų mokyklos „Taškius" padalinio vadovė Karolina Tarasevičė bei pradinių klasių mokytojas Darius Savickas supažindino su mokyklos veikla, vertybėmis bei pradinių klasių mokytojų darbu.
Lankydamiesi darželyje „Mažųjų akademija" mokiniai klausėsi direktorės Ievos Pažusienės pasakojimu apie studentų galimybes atlikti praktiką šioje ugdymo įstaigoje, stebėjo vaikų žaidimus, bendravo su ikimokyklinio ugdymo mokytojomis, vaikais.
Edukaciją padėjo organizuoti VDU Marketingo ir komunikacijos departamento vyresnysis koordinatorius Nerijus Žeronas. Jauno pedagogo klubo mokiniai įgijo naujos patirties, sužinojo apie galimybes studijuoti pedagogikos mokslus ne tik VDU įstaigose Kaune, bet ir Vilniuje.
img01
img02