Kauno rajono TAU studentai trankiai užbaigė 11 veiklos metus

Atgal

Kauno rajono TAU studentai trankiai užbaigė 11 veiklos metus

  2023-04-21

Kauno rajono TAU studentai trankiai užbaigė 11 veiklos metus - smagiai sukdamiesii ant parketo, šoko Lotynų Amerikos ir lietuvių liaudies šokius.
Šokti Cumbia Samana ir Burleską išmokė Mindaugas Budvytis, šokių klubo "Aistra šokiui" vadovas, o lietuvių liaudies šokius priminė Domeikavos gimnazijos mokinių folkloro ansamblio ,"Serbentėlė" nariai. Mokydamiesi šokių žingsnelių TAU studentai pramakštino ir raumenis, ir smegenis, ypač derindami kojų bei rankų judesius. ???????? Fizinė veikla ne tik suaktyvino kraujotaką, bet ir pakėlė nuotaiką, o studentai vieningai sutarė, kad tokius pasišokimus reikia organizuoti bent tris kartus per mokslo metus. Edita Žaromskienė, TAU rektorė, juokavo, kad ši šokių fiesta buvo puikus apšilimas prieš didijį sodo-daržo darbų sezoną. Atsisveikindama su studentais, rektorė palinkėjo geros vasaros ir pakvietė visus vėl susitikti rudenį.
Dėkojame šokių mokytojams ir muzikantams: Mindaugas Budvytis, Jokūbas Goscevičius , Vilius Marma, ir visiems dalyviams už puikią nuotaiką, o Ramučių kultūros centras už nuoširdžią pagalbą organizuojant šį renginį.
img01