Fizinio ugdymo mokytojų metodinė diena Čekiškėje

Atgal

Fizinio ugdymo mokytojų metodinė diena Čekiškėje

  2023-05-25

Gegužės 25 d. Kauno r.  mokyklų fizinio ugdymo mokytojai rinkosi į metodinę dieną Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijoje. Susirinkusius mokytojus ir Kauno rajono savivaldybės kultūros, švietimo ir sporto skyriaus specialistus pasveikino gimnazijos direktorius Ričardas Saltonas.
Mokytojai susipažino su kordinių greituminių automodelių sportu, kurį pristatė greičio modelių sporto klubo „4 ratukai“ vadovas Raimondas Kochanauskas. Buvo smagu stebėti kosminiu greičiu lekiančius modeliukus!
Po to metodinė diena persikėlė į sporto salę, kur mokytojai kartu su treneriu Povilu Bartučiu sportavo, žaidė porinius žaidimus. Treneris Tautvydas Antanaitis pravedė intensyvią funkcinę treniruotę ir pristatė programėlę Polar Beat, padedančią stebėti ir analizuoti atliktas treniruotes, matuoti širdies ritmą, išsikelti sportinius tikslus ir stebėti jų įgyvendinimą.
Gintaras Daugėla, Kauno r. Raudondvario gimnazijos fizinio ugdymo mokytojas, kolegoms pristatė ir kartu su jais atliko sąnarių mobilumo pratimus.
 Metodinę dieną užbaigė draugiškos tinklinio varžybos, po kurių Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos mokytoja Kristina Salinkienė-Vainauskienė pakvietė visus metodinės dienos dalyvius atsigaivinti ir pasivaišinti nuostabaus skonio sumuštiniais bei aptarti 2022/2023 m. m. pasiekimus, iššūkius, pasidalinti patirtimi ruošiantis atnaujinto ugdymo turinio įgyvendinimui.
 
Ačiū Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijai už šilta priėmimą, treneriams – už bendradarbiavimą, o kolegoms fizinio ugdymo mokytojams – už smagiai ir naudingai drauge praleistą laiką!
 
Vilma Klinavičienė, Kauno r. Raudondvario gimnazijos fizinio ugdymo mokytoja,  Kauno rajono fizinio ugdymo mokytojų metodinio būrelio narė
img01