Virtualus projektas „Tapatybės siena“

Atgal

Virtualus projektas „Tapatybės siena“

  2022-03-08

Baigėsi daugiau kaip prieš mėnesį startavęs Kauno rajono bendrojo ugdymo mokyklų 5-8 klasių mokinių virtualus etikos projektas „Tapatybės siena“, skirtas paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo bei Lietuvos nepriklausomybės dienas.

Projekto tikslas – puoselėti vaikų pilietiškumo ir patriotizmo jausmą, pagarbą savo šaliai, gimtajai kalbai, kultūrai. Projekto sumanytojai – Kauno rajono etikos mokytojų metodinis būrelis – siekė ugdyti mokinių kūrybiškumą, saviraišką, originalumą, skatino domėtis supančia aplinka, eksperimentuoti, puoselėti bendruomeniškumą ir bendradarbiavimą.

Projekte dalyvavo Babtų gimnazijos 6a ir 6b klasių mokiniai (etikos mok. R.Jakienė ir dailės mok. S.Podeckienė), Vandžiogalos gimnazijos 6-7 klasių mokiniai (mok. I.Skališienė), Neveronių gimnazijos 5a,5b,6a,6c klasių mokiniai (mok. L.Žitkevičiūtė- Viscasillas), Kulautuvos pagrindinės mokyklos 5,6 ir 7 klasių mokiniai (mok. A.Maciukaitė), Šlienavos pagrindinės mokyklos 5 klasės mokinė Aurėja Krušinskaitė (mok. O. Gervienė) bei Garliavos Jonučių progimnazijos 5a klasės mokiniai, kurių mokytoja Jūratė Radzevičienė ne tik parengė mokinius projektui, bet ir „sulipdė“ visus darbus į vieną gražią dovaną Lietuvai. Kviečiame pasigrožėti.