„Vienas už visus ir visi už vieną!“

Atgal

„Vienas už visus ir visi už vieną!“

  2018-11-29

„Vienas už visus ir visi už vieną!“ Šiuo šūkiu vadovavosi 11 komandų, susirinkusių į antrąją Kauno rajono TAU sporto fiestą. Renginys vyko 2018 m. lapkričio 29 d. Kauno rajono socialinių paslaugų centre.

Savo jėgas sporto rungtyse panoro išbandyti devynios mūsų universiteto (Βabtų, Domeikavos, Garliavos, Kačerginės, Karmėlavos, Raudondvario, Ringaudų, Vilkijos, Zapyškio) ir 2 svečių komandos iš LSU TAU bei Kauno aerobikos klubo "Joana".

Šventė prasidėjo iškilminga dalyvių eisena plėvesuojant seniūnijų vėliavomis. Gerą nuotaiką dovanojo "Auksinio amžiaus" moterys, pasveikinusios dalyvius nuotaikingu šokiu ir Joana Bartaškienė, pramankštinusi dalyvių raumenukus ir sąnariukus.

O tada prasidėjo varžybos... Joms vadovavo LSU dėstytoja dr. Kristina Visagurskiene ir to paties universiteto studentai, būsimieji treneriai bei sporto mokytojai. Sporto fiestos dalyviai demonstravo ne tik fizines jėgas, bet ir energiją, atkaklumą bei optimizmą. Gerą nuotaiką dovanojo sirgalių iš Raudondvario entuziazmas.

Komandos varžėsi net 5 rungtyse, o varžybas vainikavo kapitonų rungtis, vietoje pakrikštyta "sunkvežimio vairuotojų-mezgėjų" rungtimi. Susumavus visų rungčių taškus, išaiškėjo nugalėtojai.

Pirmąją vietą, kaip ir praėjusiais metais, laimėjo Vilkijos fakulteto komanda. Antroji vieta atiteko svečiams - Kauno aerobikos klubo "Joana" komandai, o trečioji - Garliavos fakulteto komandai. Nugalėtojai apdovanoti ne tik medaliais, bet ir UAB "Aconitum" įsteigtais prizais.

"Be vietų" likę komandos nebuvo nuskriaustos - joms atiteko saldžios dovanos. Baigdama renginį TAU rektorė Edita Žaromskienė ragino nenusiminti, išsaugoti įspūdžius ir atsiminimus bei pakvietė dalyvauti trečiojoje sporto fiestoje, kuri vyks jau kitais metais.